St Ives Parent’s Retreat

St Ives Parent’s Retreat

We transformed an unused and unfinished basement area into a lush, ground floor parent’s retreat, evolving and expanding the home to cater to our client’s beautiful, growing family. The new space included the addition of a guest bedroom, study, entertainment room, bar area, new bathroom and laundry along with a new, internal staircase. We’re delighted with the finished result and were honoured to help bring the next phase of this family home to life. A word from our clients:

“Lex turned our house into a family ‘home’! We cannot thank him enough for doing such an amazing job, and his attention to detail particularly is next level.

He not only built another level to our home, he helped design it and our new bathroom is just incredible and everything we wanted. We couldn’t recommend Fairley Constructions enough”.

Leave a Reply

Close Menu